Bemutatkozás

Varga Sándor vagyok, 1976-ban születtem Szabadszálláson. Jelenleg is itt élek feleségemmel és két leányunkkal. Főállásban az MVM Démász Áramhálózati Kft. alkalmazásában dogozom, emellett folytatom vállalkozói tevékenységem.

A rendszerváltást követően édesapám id. Varga Sándor tulajdonába került a helyi terménydaráló üzem, ahol rendszeresen segédkeztem. Már ekkor fontolgattuk, hogy beruházunk egy nagyméretű utánfutóra.

Így -sajnos már jóval édesapám halála után- 2012-ben az első nagy utánfutó megvásárlásával egy régóta dédelgetett álmot sikerült valóra váltanom. Akkor még nem sejtettem, hogy kis városunk, valamint távolabbi településekről érkező igények kielégítése érdekében minden évben 1-2 új járművel bővíthetem a „gépparkot”.

Lehetőségeimhez mérten törekszem a magas fokú rugalmasságra, az árak kialakításánál a realitás vezérel. Szeretem megismerni ügyfeleim életmódját, sokat beszélgetek Velük, ezáltal közvetlenebb kontaktus alakul ki. Ennek köszönhetően gyakran eredményes kimenetelű üzleti kapcsolatokat is sikerül megvalósítani ügyfeleim között.

Lelkesedésem a vállalkozással töltött munka iránt a családom alkalmankénti segítsége táplálja, valamint az ügyfeleimtől érkező pozitív visszajelzések, amelyek gyakran nagyobb értéket képviselnek számomra, mint a kölcsönzésért fizetett pénz.

Varga Sándor

A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.